Bedrijfsuitje met overnachting - Uitwaaien op Texel

Dit Meerdaagse bedrijfsuitje op Texel is inclusief:

  • Tandems
  • Routes
  • Lunch bij een Brasserie: diverse broodsoorten en verschillende soorten beleg, kroket, 2x koffie of thee
  • GPS tocht op tandems inclusief blikje fris en versnapering, met een originele prijs voor het winnende team
  • Barbecue 
  • 1 Overnachting bij een hotel in De Koog
  • Ontbijt
  • Flora bezoek inclusief verhaal van een strandjutter die prachtig kan vertellen
  • Bezoek aan boerderij De Waddel, inclusief lunch van eigen producten: met onder andere eigengebakken brood, eigen eitjes, eigen kaas, thee en melk
  • Begeleiding
  • Organisatiekosten

Prijs: € 194,75 p.p inclusief BTW.Deze prijs geldt bij 50 personen.

De prijs van dit Meerdaagse bedrijfsuitje op Texel is geldig tot en met 31 december 2019.

Uitwaaien op Texel

Tijdens dit speciale bedrijfsuitje met overnachting leert u Texel op een leuke manier kennen. Bekijk het eiland eens vanaf een tandem, luister naar het verhaal van een echtte strandjutter breng een bezoek aan een Texelse boerderij en blijf lekker slapen in een hotel in de Koog. Texel is in de zomer heerlijk, maar ook in de winter heeft het eiland meer dan genoeg te bieden. Kortom een bedrijfsuitje met voor ieder wat wils!

Het programma

Na aankomst met de boot staat er een tandem voor u klaar voor een leuke fietstocht en na de lunch bij een gezellige brasserie volgt er een GPS tocht. Na afloop gaat u naar uw hotel, en kunt u genieten van een lekkere stampot bij een strandpaviljoen. Na een goede nachtrust en ontbijt staat er een bezoek aan het Flora juttersmuseum op het progamma. Daarna bezoeken we boerderij De Waddel, inclusief lunch van eigen producten. Vervolgens fietsen we naar de boot en varen we weer naar het vaste land.

Voor speciale bedrijfsevenementen op het eiland Texel

Wie op stap gaat naar Texel wil verwend worden. En daar leent Texel zich prima voor! Texel is ons werkgebied, we kennen de weg als geen ander. Daarom vindt u bij ons de leukste Texelse uitjes. In plaats van een GPS tocht of een bezoek aan Flora juttersmuseum zijn er tegen een meerprijs uiteraard ook allerlei andere activiteieten mogelijk: Bosprogramma: abseilen, ecruizen en boogschieten Wie is de Mol? hillarisch spel op tandems Bezoek aan Ecomare, zeehonden museum Winterwadwandeling Garnalen vissen met een Texelse kotter Bezoek Ecomare, zeehondenmuseum Solex tour Golfclinic Paardrijden In plaats van de wintermaaltijd kunt u ook uit andere dinermogelijkheden kiezen: Moorddiner Walking dinner Dinerspel: Ik hou van Holland Dinerspel: Ranking the stars Visdiner

Programma bedrijfsuitje op Texel

11.30 -11.50 Boot heen 11.50 -13.00 Tandemtocht 13.00 -14.00 Lunch aan de bosrand 14.00 -16.00 GPS tocht 16.00 -17.00 Tandemtocht 17.00 -18.30 inchecken en opfrissen 18.30 Barbecue bij een strandpaviljoen Overnachting in een hotel 08.00 - 10.00 Ontbijt 10.00 - 11.30 Busvervoer 11.30 - 12.00 Flora, juttersmuseum 12.00 - 12.15 Busvervoer 12.05 - 13.30 Lunch bij een schapenboer, inclusief verhaal over het boerenleven 13.30 - 14.00 Busvervoer 14.00 - 14.20 Boot terug 14.20 Aankomst Den Helder

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Texel specialist

Wie op stap gaat naar Texel wil verwend worden. En daar leent Texel zich prima voor! Texel is ons werkgebied, we kennen de weg als geen ander. Daarom vindt u bij ons de leukste Texelse uitjes.

Texel ontdekken zoals je het nog nooit eerder hebt gedaan

Je wilt graag met collega’s, vrienden of familie een uitje naar Texel. Het eiland écht ontdekken. Meerdere dingen doen. Het gevoel hebben dat je met de Texelaars meekijkt over hun schouder. Het eiland zien en beleven zoals je het nog nooit eerder hebt ervaren.

Op Texel regelen wij alles!

Wij werken met de eilanders die de mooiste kronkelpaadjes vinden naar idyllische plekken op het Texelse strand, in de duinen of het bos. Voor jullie regelen we het beste menu bij dat bijzondere restaurant. Een fietstocht met goede fietsen. Stappen jullie liever op de authentieke Solex of in een Texelse TukTuk? Dat kan ook. Of je nu al picknickend wilt proeven van de heerlijkste lokale producten, dorpjes wilt verkennen of de dag wilt afsluiten met een Texelse bierproeverij: we kunnen alles voor jullie regelen. Willen jullie na een heerlijke uitje op het eiland nog niet naar huis? Geen probleem, dan verzorgen we er een overnachting erbij.

Omgeving

De uitjes op Texel kunnen zijn: op het strand, in het bos, in het dorp, noem maar op. Ze noemen Texel niet voor niets Nederland in het klein.